Gepassioneerd door het vak

Ons team

Kurt De Meyer

Als dierenarts heb ik het geluk dagelijks bezig te zijn met mijn passie: zorgen voor dieren. Je kan bij mij terecht voor alle eerstelijnsproblemen.

In onze dierenartspraktijk in Geel-Bel verzorg ik  alle kleine huisdieren en houd ik me bezig met het management van de praktijk.

Sarah Van Herck

In 2017 studeerde ik met onderscheiding af als dierenarts aan de universiteit Gent. Sindsdien sta ik met plezier huisdieren en hun baasjes bij met raad en daad

Naast eerstelijnsdiergeneeskunde, ligt mijn specialiteit in de fokbegeleiding van honden en katten

Mirthe Bukenbergs

In 2023 studeerde ik met grootste onderscheiding af aan de Universiteit Gent. Sinds juli 2023 vervolledig ik het team hier bij BelPet.

Naast eerstelijnsdiergeneeskunde ligt mijn interesse bij tandheelkunde en neurologie.

 

Sarah Verstappen

Als assistente sta ik Kurt, Sarah en Mirthe bij in de praktijk zodat jullie geliefde dieren de nodige zorgen krijgen. Je zal me regelmatig horen aan de telefoon en zien achter de balie

Ik assisteer de dierenartsen bij de operaties en hospitalisaties. Nadien geef ik je viervoeter een warm dekentje of een troostende knuffel

Evi Peeters

Sinds 2023 maak ik deel uit van het BelPet team als assistent.

Je kan me vinden aan de zijde van de dierenartsen ; aan de balie en in de hospitalisatieruimte.

Ik heb een bijzondere interesse voor konijnen en planten.

Als konijnentrimster, - deskundige & herborist sta ik jou graag met raad en daad bij.

 

Henk Pardon

Ik werk al jarenlang als freelance orthopedisch chirurg in verschillende dierenartsenpraktijken. Zo kom ik ook het team van BelPet bijstaan bij orthopedische ingrepen zoals ingewikkelde breuken, kruisbandruptuur, …

Wist je trouwens dat ik lid ben van het ESVOT? (European Society of Veterinary Orthopeadics and Traumatology)

Jouw dierenartsenpraktijk met een warm hart voor alle dieren en hun baasjes!

Met veel passie en deskundigheid zorgen wij graag voor al je huisdieren. Het is voor ons belangrijk dat iedereen zich goed voelt: jouw viervoeter en jij als baasje.

We volgen regelmatig bijscholingen. Zo zijn we steeds op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen binnen diergeneeskunde. 

Onze praktijk

Wil jij het beste voor je huisdier?

Belpet staat je bij! Wij verzorgen je huisdieren zo goed mogelijk en gaan voor een comfortabel dierenartsbezoek én leven van onze viervoetige cliënten.