Gepassioneerd door het vak

Ons team

Kurt De Meyer

Als dierenarts heb ik het geluk dagelijks bezig te zijn met mijn passie: zorgen voor dieren. Je kan bij mij terecht voor alle eerstelijnsproblemen.

In onze dierenartspraktijk in Geel-Bel verzorg ik kleine huisdieren. Voor jouw paarden, schapen en geiten maak ik graag de verplaatsing.

Sarah Van Herck

In 2017 studeerde ik met onderscheiding af als dierenarts aan de universiteit Gent. Sindsdien sta ik met plezier huisdieren en hun baasjes bij met raad en daad

Naast eerstelijnsdiergeneeskunde, ligt mijn specialiteit in de fokbegeleiding van honden en katten

Caroline Maziers

In juni 2021 studeerde ik af met onderscheiding aan de Universiteit van Gent.  Sinds februari 2022 ben ik aan de slag bij Belpet om de beste zorgen te verlenen aan jullie huisdieren.

Je kan bij mij terecht voor alle eerstelijnsproblemen met een extra interesse voor de voortplanting en tandheelkunde.

 

 

Sarah Verstappen

Als assistente sta ik Kurt, Sarah en Caroline bij in de praktijk zodat jullie geliefde dieren de nodige zorgen krijgen. Je zal me regelmatig horen aan de telefoon en zien achter de balie

Ik assisteer de dierenartsen bij de operaties en hospitalisaties. Nadien geef ik je viervoeter een warm dekentje of een troostende knuffel

Inge Van Doninck

In augustus 2021 maakte ik een grote carrièreswitch en startte ik als dierenartsassistente bij Belpet.

Wat me aantrok in de job was de afwisseling van de vele taken,  wat op zich de grote uitdaging was!

Verschillende luiken van het werken als assistent in de diergeneeskunde spreken me aan. Het sociaal contact, werken in team, het assisteren tijdens consultaties en operaties, het verwennen van jullie huisdieren zijn o.a. taken waar ik gelukkig van word.

 

Naast deze deeltijdse betrekking kan je me tijdens m'n vrije tijd vaak in het Waasland vinden waar ik geboren en getogen ben.

Daarnaast verwen en verzorg ik graag m'n 2 katten zodat ze het naar hun zin hebben.

Henk Pardon

Ik werk al jarenlang als freelance orthopedisch chirurg in verschillende dierenartsenpraktijken. Zo kom ik ook het team van BelPet bijstaan bij orthopedische ingrepen zoals ingewikkelde breuken, kruisbandruptuur, …

Wist je trouwens dat ik lid ben van het ESVOT? (European Society of Veterinary Orthopeadics and Traumatology)

Jouw dierenartsenpraktijk met een warm hart voor alle dieren en hun baasjes!

Met veel passie en deskundigheid zorgen wij graag voor al je huisdieren. Het is voor ons belangrijk dat iedereen zich goed voelt: jouw viervoeter en jij als baasje.

We volgen regelmatig bijscholingen. Zo zijn we steeds op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen binnen diergeneeskunde. 

Onze praktijk

Wil jij het beste voor je huisdier?

Belpet staat je bij! Wij verzorgen je huisdieren zo goed mogelijk en gaan voor een comfortabel dierenartsbezoek én leven van onze viervoetige cliënten.